Identitetstyveri sjekk

Telefonnummeret ditt brukes ofte til å identifisere deg når du oppretter en konto på en nettside eller i et program. Hvis du ikke er sikker på om kontoer knyttet til telefonnummeret ditt er trygge, kan du sjekke dem ved å bruke Kaspersky-programmet. Programmet bruker telefonnummeret ditt til å oppdage om tilknyttede kontoer har blitt kompromittert og dataene dine står i fare for å bli offentlig tilgjengelig.

Merk: Når identitetstyveri sjekk brukes, mottar ikke Kaspersky data i et åpent tilgjengelig format, og lagrer dem ikke. Dataene brukes bare til skanning. Når en lekkasje oppdages, får ikke programmet tilgang til selve brukerdataene, men gir bare informasjon om kategorier av data som kan være offentlig tilgjengelig.

Hvis sjekken oppdager at dataene dine kan ha blitt offentlige, vil programmet vise følgende informasjon:

Du kan lære hvordan du minimerer konsekvensene av en mulig datalekkasje ved å klikke på den tilsvarende datakategorien.

Sjekk om kontoer knyttet til telefonnummeret ditt har blitt kompromittert